Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EricUnited FC WARRIOS FC
Eric-A433v2 Tactiek Đurić
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
31.8 gemiddelde waardering 39.5
average Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen very good


9e minuut.
Costela rent richting de bal. Costela passt de bal in één keer door. Macías is nu in balbezit. Macías draait met de bal, schiet en ... Flamand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EricUnited FC - WARRIOS FC 0:1

20e minuut.
Nagaraja is nu in balbezit. Costela verovert de bal door een tackle van achteren. Costela passt de bal met de wreef. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Broussard rent richting de bal. Broussard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EricUnited FC - WARRIOS FC 0:2

35e minuut.
Broussard rent richting de bal. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Broussard zijn tegenspeler op de grond. Broussard krijgt een gele kaart. Athi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baskaran met een snel genomen vrije trap. Salej is nu in balbezit. Salej haalt uit met een fantastische trap. Băboiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Broussard onderschept slim de pass. Costela rent richting de bal. Broussard probeert naar een medespeler te passen. Oballa is nu in balbezit. Oballa draait met de bal, schiet en ... Flamand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baskaran rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EricUnited FC 61%, WARRIOS FC 39%.
EricUnited FC - WARRIOS FC 0:2

46e minuut.
Ng passt de bal zonder na te denken. Vist bereikt de bal nog maar net als eerste. Oballa onderschept slim de pass. Oballa schiet op doel. Flamand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macías rent richting de bal. Macías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EricUnited FC - WARRIOS FC 0:3

50e minuut.
Ng is nu in balbezit. Ng met een sublieme pass. de la Torre is nu in balbezit. Hup verovert de bal door een tackle van achteren. Hup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EricUnited FC - WARRIOS FC 1:3

55e minuut.
Manolopoulos speelt de bal door. Broussard heeft problemen om de bal te vangen. Broussard geeft een lange en hoge pass. Macías is nu in balbezit. Macías draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Warzych geeft de bal voor. Daar is Ng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzych geeft een lange en hoge pass. Hup rent richting de bal. Hup draait met de bal, schiet en ... Băboiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hup is nu in balbezit. Hup haalt uit met een fantastische trap. Băboiescu bokst de bal weg. Hup is nu in balbezit. Hup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EricUnited FC - WARRIOS FC 2:3

62e minuut.
Manolopoulos rent richting de bal. Manolopoulos geeft een lange en hoge pass. Oballa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oballa haalt uit met een fantastische trap. Flamand probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi probeert naar een medespeler te passen. Salej is nu in balbezit. Hup rent richting de bal. Hup draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Broussard speelt de bal door. Anderson met een sublieme pass. Oballa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oballa haalt uit met een fantastische trap. Flamand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EricUnited FC - WARRIOS FC 2:4

80e minuut.
Manolopoulos geeft een lange en hoge pass. Athi is nu in balbezit. Athi passt de bal in één keer door. Salej rent richting de bal. Salej schiet op doel. Băboiescu bokst de bal weg. Ng rent richting de bal. Ng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EricUnited FC - WARRIOS FC 3:4

85e minuut.
Warzych geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagaraja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EricUnited FC 45%, WARRIOS FC 55%.
EricUnited FC - WARRIOS FC 3:4