Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 13:31
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: T.E.A.M Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3000
T.E.A.M Sengkang FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 24.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gwee is nu in balbezit. Gwee passt de bal met de wreef. Hock is nu in balbezit. Liew onderschept slim de pass. Liew schiet op doel. Tze Law probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
T.E.A.M - Sengkang FC 0:1

13e minuut.
Yap is nu in balbezit. Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yap begaat een overtreding. Yap krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Han verovert de bal door een tackle van achteren. Chin onderschept slim de pass. Chin passt de bal zonder na te denken. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Darumami speelt de bal door. Ganase rent richting de bal. Muharam verovert de bal door een tackle van achteren. Muharam schiet op doel. Mah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T.E.A.M - Sengkang FC 1:1

25e minuut.
Darumami is nu in balbezit. Liew onderschept slim de pass. Liew met een sublieme pass. Boon rent richting de bal. Boon draait met de bal, schiet en ... Tze Law probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hock met een harde bal richting middenveld. Yap kopt de bal weg. Muharam is nu in balbezit. Muharam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lim is nu in balbezit. Lim passt de bal met de wreef. Liew rent richting de bal. Liew haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lam de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Yap passt de bal in één keer door. Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin passt de bal zonder na te denken. Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Leong geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.E.A.M 52%, Sengkang FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T.E.A.M - Sengkang FC 1:1

49e minuut.
Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yap verovert de bal door een tackle van achteren. Yap probeert naar een medespeler te passen. Muharam is nu in balbezit. Muharam haalt uit met een fantastische trap. Mah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon met een sublieme pass. Liew is nu in balbezit. Liew schiet op doel. Tze Law kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Woo rent richting de bal. Yap onderschept slim de pass. Yap probeert naar een medespeler te passen. Muharam is nu in balbezit. Muharam draait met de bal, schiet en ... Mah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gwee met de inworp. Darumami rent richting de bal. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon draait met de bal, schiet en ... Tze Law probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.E.A.M 62%, Sengkang FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T.E.A.M - Sengkang FC 1:1