Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ebrahim fahmy eibanhawy mode zoher
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Awoad rent richting de bal. Adham onderschept slim de pass. Selim bereikt de bal nog maar net als eerste. Adham onderschept slim de pass. Adham schiet op doel. Sabih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sabih speelt de bal door. Suhayb kopt de bal weg. Awoad bereikt de bal nog maar net als eerste. Awoad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
El-Batal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eldozwi met een snelle inworp. Adham bereikt de bal nog maar net als eerste. Adham geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Serag bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serag raakt geblesseerd tijdens het duel. Usamah zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Abbas de bal. Awoad rent richting de bal. Awoad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Usamah speelt de bal door. Selim is nu in balbezit. Adham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adham krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Usamah verovert de bal door een tackle van achteren. Usamah probeert naar een medespeler te passen. Awoad is nu in balbezit. Suhayb is nu in balbezit. Suhayb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Awoad kopt de bal weg. El-Kurdi is nu in balbezit. Suhayb verovert de bal door een tackle van achteren. Suhayb draait met de bal, schiet en ... Abbas heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ebrahim fahmy eibanhawy - mode zoher 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebrahim fahmy eibanhawy 44%, mode zoher 56%.
ebrahim fahmy eibanhawy - mode zoher 1:0

77e minuut.
Usamah verovert de bal door een tackle van achteren. Adham verovert de bal door een tackle van achteren. Selim bereikt de bal nog maar net als eerste. Adham verovert de bal door een tackle van achteren. Adham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hakeem passt de bal met de wreef. El-Sakka is nu in balbezit. El-Sakka speelt de bal door. Adham heeft problemen om de bal te vangen. Adham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ebrahim fahmy eibanhawy - mode zoher 1:1

89e minuut.
El-Sakka onderschept slim de pass. El-Sakka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adham de bal. Adham haalt uit met een fantastische trap. El-Batal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ebrahim fahmy eibanhawy - mode zoher 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebrahim fahmy eibanhawy 51%, mode zoher 49%.
ebrahim fahmy eibanhawy - mode zoher 1:2