Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thrwat et FRP
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Husayn onderschept slim de pass. Radi rent richting de bal. Nseem rent richting de bal. Samer onderschept slim de pass. Samer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kamil onderschept slim de pass. Kamil met een sublieme pass. Zayyan is nu in balbezit. Samer rent richting de bal. Samer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zayyan geeft een hoge lob. Samer heeft problemen om de bal te vangen. Samer schiet op doel. Qutuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Wagdy probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
thrwat - et FRP 0:1

24e minuut.
Husayn speelt de bal door. Ragaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaie passt de bal met de wreef. Daar is Nour El-Din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nour El-Din schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kedar speelt de bal door. Klungelig pakt Husayn de bal. Ragaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nour El-Din rent richting de bal. Nour El-Din draait met de bal, schiet en ... Kedar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
thrwat - et FRP 1:1

37e minuut.
Mukhtar probeert naar een medespeler te passen. Ragaie is nu in balbezit. Ragaie passt de bal in één keer door. Nour El-Din rent richting de bal. Nour El-Din draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thrwat 58%, et FRP 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
thrwat - et FRP 1:1

58e minuut.
El-Mabrouky bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Mabrouky geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jihad met de inworp. Zayyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Khaled bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaled geeft de bal voor. Jihad kopt de bal weg. Nour El-Din is nu in balbezit. Nour El-Din haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Samer rent richting de bal. El-Mabrouky rent richting de bal. Samer onderschept slim de pass. Samer haalt uit met een fantastische trap. Wagdy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
thrwat - et FRP 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thrwat 53%, et FRP 47%.
thrwat - et FRP 1:2