Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:08
  • Competitiewedstrijd: League C.08 [del]
  • Stadion: mn Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3087
mn BeARCLANA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mahgoub is nu in balbezit. Mahgoub geeft een hoge lob. Mahdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar onderschept slim de pass. Jafar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. El-Ayouby verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
El-Akabawy met een snelle inworp. Jafar rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mahdt ... Strafschop! Mahdt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Jafar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jafar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
mn - BeARCLANA 0:1

22e minuut.
Jafar passt de bal met de wreef. Abdul-Hasib is nu in balbezit. Al-Mnoufy onderschept slim de pass. Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar schiet op doel. El-Ayouby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abdul-Hasib is nu in balbezit. Abdul-Hasib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mn - BeARCLANA 0:2

25e minuut.
El Esawy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naji met een snelle inworp. Jafar probeert de bal met de borst te controleren. Jafar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Yazid passt de bal zonder na te denken. Abdul-Hasib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Esawy rent richting de bal. Abdul-Hasib onderschept slim de pass. Abdul-Hasib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mn - BeARCLANA 0:3

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Akabawy met de inworp. Jafar rent richting de bal. Jafar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mn - BeARCLANA 0:4

36e minuut.
Ayoob passt de bal zonder na te denken. Karam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latif. Latif krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mn 65%, BeARCLANA 35%.
mn - BeARCLANA 0:4

51e minuut.
Fakhry rent richting de bal. Fakhry geeft een lange en hoge pass. Mahgoub rent richting de bal. Mahgoub geeft de bal voor. Abdul-Hasib krijgt zijn hoofd ertegen. El-Ayouby bokst de bal weg.

62e minuut.
Issa met een sublieme pass. Latif is nu in balbezit. Latif probeert naar een medespeler te passen. Jafar rent richting de bal. Jafar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mn - BeARCLANA 0:5

72e minuut.
Mahgoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou-Kaf verovert de bal door een tackle van achteren. Abou-Kaf speelt de bal door. Karam rent richting de bal. Karam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Abou-Kaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou-Kaf speelt de bal door. Jafar is nu in balbezit. Subhi onderschept slim de pass. Subhi geeft een hoge lob. Hosni bokst de bal weg.

82e minuut.
Jafar passt de bal in één keer door. Issa rent richting de bal. Issa passt de bal met de wreef. Abdul-Hasib bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Hasib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mn - BeARCLANA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mn 55%, BeARCLANA 45%.
mn - BeARCLANA 0:6