Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
et FRP mode zoher
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Samer de bal onder controle te krijgen. El-Kurdi rent richting de bal. Samer onderschept slim de pass. Zayyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
El-Kurdi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamil met een snelle inworp. Zayyan rent richting de bal. Zayyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Zayyan de bal onder controle te krijgen. Rayan rent richting de bal. Samer onderschept slim de pass. Zayyan is nu in balbezit. Zayyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
et FRP - mode zoher 1:0

21e minuut.
Asad heeft problemen om de bal te vangen. Asad geeft een lange en hoge pass. Emad bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sakka onderschept slim de pass. El-Sakka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: et FRP 43%, mode zoher 57%.
et FRP - mode zoher 1:0

51e minuut.
Malik is nu in balbezit. Rashwan onderschept slim de pass. Rashwan geeft een hoge lob. Zayyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayyan geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Samer is nu in balbezit. Samer schiet op doel. Shihab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
et FRP - mode zoher 2:0

57e minuut.
El-Labban kopt de bal weg. Klungelig pakt Khaled de bal. El-Sakka bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sakka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
et FRP - mode zoher 2:1

63e minuut.
Eldozwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldozwi passt de bal in één keer door. Adham rent richting de bal. El-Sakka rent richting de bal. El-Sakka draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hakeem probeert naar een medespeler te passen. El-Sakka is nu in balbezit. Khaled rent richting de bal. El-Sakka verovert de bal door een tackle van achteren. El-Sakka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Shdeed met een sublieme pass. Kamil met een sublieme pass. Zayyan speelt de bal door. Samer rent richting de bal. Samer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: et FRP 63%, mode zoher 37%.
et FRP - mode zoher 2:1