Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thrwat mode zoher
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
weak Verdedigen poor


26e minuut.
Nseem probeert naar een medespeler te passen. Ragaie is nu in balbezit. Hakeem onderschept slim de pass. Nseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nseem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mukhtar kopt de bal weg. Ragaie is nu in balbezit. Ragaie passt de bal met de wreef. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thrwat 45%, mode zoher 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
thrwat - mode zoher 0:0

51e minuut.
El-Sakka rent richting de bal. Adham rent richting de bal. El-Sakka is nu in balbezit. Adham bereikt de bal nog maar net als eerste. Adham draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Qutuz trapt de bal weg van het doel. Ragaie speelt de bal door. El-Kurdi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim schiet op doel. Shihab probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Nseem kopt de bal weg. Mukhtar probeert de bal aan de voet te houden. Mukhtar probeert naar een medespeler te passen. Qasim rent richting de bal. Qasim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Husayn kopt de bal weg. Ragaie is nu in balbezit. Ragaie passt de bal met de wreef. Qasim is nu in balbezit. Qasim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
thrwat - mode zoher 1:0

77e minuut.
Shihab probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mukhtar met de inworp. Husayn rent richting de bal. Husayn geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nseem is nu in balbezit. El-Sakka onderschept slim de pass. Adham heeft problemen om de bal te vangen. El-Sakka bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sakka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thrwat 57%, mode zoher 43%.
thrwat - mode zoher 1:0