Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
et FRP ebrahim fahmy eibanhawy
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Usamah de bal. Zayyan is nu in balbezit. Selim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Selim krijgt een gele kaart. Zayyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Zayyan wilt de vrije trap nemen. Sabih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Awoad kopt de bal weg. Zayyan heeft problemen om de bal te vangen. Selim bereikt de bal nog maar net als eerste. Samer is nu in balbezit. Samer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Emad bereikt de bal nog maar net als eerste. Emad speelt de bal door. Suhayb rent richting de bal. Suhayb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
et FRP - ebrahim fahmy eibanhawy 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Samer de bal. Samer geeft de bal voor. El-Batal controleert de bal met de borst. Yasser is nu in balbezit. Yasser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jihad heeft problemen om de bal te vangen. Hadji verovert de bal door een tackle van achteren. Hadji probeert naar een medespeler te passen. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb draait met de bal, schiet en ... Kedar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hadji verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jihad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zayyan rent richting de bal. Zayyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Selim rent richting de bal. Samer rent richting de bal. Zayyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samer rent richting de bal. Samer haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Usamah is nu in balbezit. Zayyan is nu in balbezit. Samer bereikt de bal nog maar net als eerste. Samer draait met de bal, schiet en ... El-Batal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yasser neemt de hoekschop. Sabih kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Samer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: et FRP 45%, ebrahim fahmy eibanhawy 55%.
et FRP - ebrahim fahmy eibanhawy 0:1

50e minuut.
Usamah rent richting de bal. Zayyan onderschept slim de pass. Zayyan passt de bal in één keer door. Samer rent richting de bal. Samer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Serag met een sublieme pass. Shdeed rent richting de bal. Shdeed geeft de bal voor. Samer is nu in balbezit. Samer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Radi probeert de bal met de borst te controleren. Tariq is nu in balbezit. Tariq passt de bal in één keer door. Awoad rent richting de bal. Awoad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Khaled passt de bal in één keer door. Zayyan is nu in balbezit. Zayyan met een sublieme pass. Samer bereikt de bal nog maar net als eerste. Samer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hadji geeft een lange en hoge pass. Daar is Khaled, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awoad is nu in balbezit. Awoad draait met de bal, schiet en ... El-Labban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tahir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radi heeft problemen om de bal te vangen. Tariq is nu in balbezit. Tariq draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
et FRP - ebrahim fahmy eibanhawy 0:2

89e minuut.
Tariq kopt de bal weg. Klungelig pakt Emad de bal. Emad probeert naar een medespeler te passen. Samer is nu in balbezit. Samer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: et FRP 48%, ebrahim fahmy eibanhawy 52%.
et FRP - ebrahim fahmy eibanhawy 0:2