Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
877غخ ebrahim fahmy eibanhawy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Roushdi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abu Greisha komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Ibrahem geeft een lange en hoge pass. Daar is Serag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khoury speelt de bal door. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Usamah speelt de bal door. Awoad bereikt de bal nog maar net als eerste. Awoad probeert naar een medespeler te passen. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tariq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Awoad probeert naar een medespeler te passen. Gadiel is nu in balbezit. Tariq bereikt de bal nog maar net als eerste. Tariq draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Helmy geeft een hoge lob. Inworp. Tahir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Awoad bereikt de bal nog maar net als eerste. Awoad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hadji geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Abdel Hady de bal onder controle te krijgen. Hadji rent richting de bal. Abdel Hady verovert de bal door een tackle van achteren. Abdel Hady geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 877غخ 59%, ebrahim fahmy eibanhawy 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
877غخ - ebrahim fahmy eibanhawy 0:0

60e minuut.
Ziad geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abu Greisha met de inworp. Khoury is nu in balbezit. Khoury geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
877غخ - ebrahim fahmy eibanhawy 1:0

61e minuut.
Awoad speelt de bal door. Suhayb heeft problemen om de bal te vangen. Nasr is nu in balbezit. Usamah speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Abu Greisha neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
877غخ - ebrahim fahmy eibanhawy 2:0

85e minuut.
Khoury passt de bal in één keer door. Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hadji. Hadji krijgt een gele kaart. Nasr raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 877غخ 57%, ebrahim fahmy eibanhawy 43%.
877غخ - ebrahim fahmy eibanhawy 2:0