Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ebrahim fahmy eibanhawy 877غخ
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Khoury bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury passt de bal in één keer door. El-Baz is nu in balbezit. El-Baz haalt uit met een fantastische trap. El-Batal kopt de bal weg. Sabih verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Abdel Hady, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awoad is nu in balbezit. Awoad passt de bal in één keer door. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb haalt uit met een fantastische trap. El-Mohamady probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebrahim fahmy eibanhawy 49%, 877غخ 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ebrahim fahmy eibanhawy - 877غخ 0:0

51e minuut.
Awoad passt de bal zonder na te denken. Tahir geeft de bal voor. Daar is Selim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ebrahim fahmy eibanhawy - 877غخ 1:0

54e minuut.
Khoury onderschept slim de pass. Ziad is nu in balbezit. Khoury onderschept slim de pass. Khoury schiet op doel. Sabih maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ebrahim fahmy eibanhawy - 877غخ 1:1

58e minuut.
Gadiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selim. Jafar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jafar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Jafar bereikt de bal nog maar net als eerste. Selim bereikt de bal nog maar net als eerste. Awoad probeert de bal met de borst te controleren. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tahir rent richting de bal. Tahir passt de bal in één keer door. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ebrahim fahmy eibanhawy - 877غخ 2:1

68e minuut.
Gadiel rent richting de bal. Selim rent richting de bal. Selim passt de bal zonder na te denken. El-Baz bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Baz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
El-Atrash geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tahir met een snelle inworp. Awoad geeft een hoge lob. Tariq geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Jafar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gadiel de bal. Gadiel geeft een lange en hoge pass. Suhayb is nu in balbezit. Suhayb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ebrahim fahmy eibanhawy - 877غخ 3:1

86e minuut.
Abdel Hady geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tariq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Awoad bereikt de bal nog maar net als eerste. Awoad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ebrahim fahmy eibanhawy - 877غخ 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebrahim fahmy eibanhawy 42%, 877غخ 58%.
ebrahim fahmy eibanhawy - 877غخ 4:1