Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ebrahim fahmy eibanhawy mimo ashraf fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ziad is nu in balbezit. Ziad geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Al Domany zal de hoekschop nemen. Serag kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Suhayb is nu in balbezit. Suhayb passt de bal met de wreef. Awoad bereikt de bal nog maar net als eerste. Awoad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Fakih is nu in balbezit. Fakih probeert naar een medespeler te passen. Al Domany bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Domany geeft een lange en hoge pass. Harith maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sabih trapt de bal weg van het doel. Awoad rent richting de bal. Awoad speelt de bal door. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abdel Fatah trapt de bal weg. Selim probeert naar een medespeler te passen. Suhayb rent richting de bal. Suhayb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ebrahim fahmy eibanhawy - mimo ashraf fc 1:0

32e minuut.
Wanis geeft een hoge lob. Imad al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Imad al Din probeert naar een medespeler te passen. Harith bereikt de bal nog maar net als eerste. Harith haalt uit met een fantastische trap. Sabih bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Imad al Din onderschept slim de pass. Selim bereikt de bal nog maar net als eerste. Selim passt de bal in één keer door. Suhayb rent richting de bal. Suhayb haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Salam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Abdel Fatah geeft de bal voor. Inworp. Tahir met een snelle inworp. Awoad is nu in balbezit. Awoad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebrahim fahmy eibanhawy 51%, mimo ashraf fc 49%.
ebrahim fahmy eibanhawy - mimo ashraf fc 1:0

55e minuut.
Fakih geeft een lange en hoge pass. Daar is Awoad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awoad probeert naar een medespeler te passen. Suhayb rent richting de bal. Suhayb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Wanis rent richting de bal. Tahir onderschept slim de pass. Tahir geeft een hoge lob. Suhayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhayb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Tariq met de inworp. Awoad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Abdul-Aziz de bal. Tahir speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Suhayb rent richting de bal. Abdul-Alim rent richting de bal. Suhayb onderschept slim de pass. Awoad bereikt de bal nog maar net als eerste. Awoad schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Wanis de bal. Suhayb rent richting de bal. Suhayb schiet op doel. Abdul-Salam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Imad al Din is nu in balbezit. Imad al Din passt de bal in één keer door. Harith rent richting de bal. Harith schiet op doel. Ziad probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebrahim fahmy eibanhawy 39%, mimo ashraf fc 61%.
ebrahim fahmy eibanhawy - mimo ashraf fc 1:0