Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimo ashraf fc et FRP
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Radi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Samer de bal. Hatem rent richting de bal. Samer onderschept slim de pass. Samer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Abdul-Aziz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jihad met de inworp. Samer bereikt de bal nog maar net als eerste. Samer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mimo ashraf fc - et FRP 0:1

26e minuut.
Kamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Domany tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Emad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Hatem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samer is nu in balbezit. Samer haalt uit met een fantastische trap. Abdul-Salam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Zayyan geeft een lange en hoge pass. Hatem rent richting de bal. Samer verovert de bal door een tackle van achteren. Samer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Emad rent richting de bal. Imad al Din is nu in balbezit. Emad begaat een overtreding. Imad al Din moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Imad al Din kan niet meer verder spelen. Muhtadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimo ashraf fc 45%, et FRP 55%.
mimo ashraf fc - et FRP 0:1

50e minuut.
Khaled is nu in balbezit. Muhtadi rent richting de bal. Khaled is nu in balbezit. Muhtadi onderschept slim de pass. Muhtadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mimo ashraf fc - et FRP 1:1

53e minuut.
Jihad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wanis. Jihad raakt geblesseerd tijdens het duel. Jihad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Abdel Fatah de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Abdul-Alim bereikt de bal nog maar net als eerste. Zayyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdul-Alim raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdul-Malik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harith rent richting de bal. Harith haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Zayyan is nu in balbezit. Zayyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdul-Aziz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samer is nu in balbezit. Samer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kamil bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdul-Malik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Domany kan de bal niet met de borst controleren. Al Domany geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Muhtadi rent richting de bal. Muhtadi met een sublieme pass. Klungelig pakt Harith de bal. Harith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimo ashraf fc - et FRP 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimo ashraf fc 54%, et FRP 46%.
mimo ashraf fc - et FRP 2:1