Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ebrahim fahmy eibanhawy mn
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Subhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Awoad verovert de bal door een tackle van achteren. Awoad passt de bal zonder na te denken. Suhayb rent richting de bal. Suhayb schiet op doel. El-Ayouby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Hadji passt de bal in één keer door. Mahdt is nu in balbezit. Mahdt passt de bal in één keer door. Karam rent richting de bal. Karam draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Mahdt passt de bal zonder na te denken. Abou-Kaf is nu in balbezit. Abou-Kaf met een sublieme pass. Ayoob rent richting de bal. Ayoob geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hadji met een snelle inworp. Klungelig pakt Tariq de bal. al-Saqqa is nu in balbezit. Tariq geeft de bal voor. Daar is El Esawy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Suhayb rent richting de bal. Al-Mnoufy is nu in balbezit. Suhayb onderschept slim de pass. Suhayb schiet op doel. El-Ayouby werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebrahim fahmy eibanhawy 54%, mn 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ebrahim fahmy eibanhawy - mn 0:0

47e minuut.
al-Saqqa geeft de bal voor. Usamah rent richting de bal. Usamah passt de bal in één keer door. Suhayb is nu in balbezit. Suhayb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
GadAllah met een sublieme pass. Subhi rent richting de bal. Usamah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Usamah krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebrahim fahmy eibanhawy 61%, mn 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ebrahim fahmy eibanhawy - mn 0:0