Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BeARCLANA mode zoher
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Faruq geeft een lange en hoge pass. Inworp. Asad met de inworp. Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mahgoub met een sublieme pass. Adham probeert naar een medespeler te passen. Gad bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sakka verovert de bal door een tackle van achteren. El-Sakka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bo`smat geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abdul-Hasib de bal. Rayan maakt een afschuwelijke overtreding. Rayan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Asad rent richting de bal. Asad geeft de bal voor. El-Sakka is nu in balbezit. El-Sakka haalt uit met een fantastische trap. Hosni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hakeem is nu in balbezit. Abdul-Hasib verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Hasib passt de bal met de wreef. Jafar is nu in balbezit. Jafar schiet op doel. Shihab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdul-Hasib bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Abdul-Hasib rent richting de bal. Shihab bokst de bal weg. Abdul-Hasib is nu in balbezit. Abdul-Hasib haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Mahgoub rent richting de bal. Mahgoub passt de bal zonder na te denken. Abdul-Hasib rent richting de bal. Abdul-Hasib schiet op doel. Shihab probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BeARCLANA - mode zoher 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeARCLANA 46%, mode zoher 54%.
BeARCLANA - mode zoher 1:0

51e minuut.
Adham rent richting de bal. Latif onderschept slim de pass. Latif geeft een hoge lob. Abdul-Hasib bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Hasib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BeARCLANA - mode zoher 2:0

68e minuut.
Mahgoub bereikt de bal nog maar net als eerste. Adham is nu in balbezit. Issa rent richting de bal. Adham verovert de bal door een tackle van achteren. Adham geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Issa bereikt de bal nog maar net als eerste. Issa geeft de bal voor. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Hasib verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Hasib draait met de bal, schiet en ... Shihab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abdul-Hasib rent richting de bal. Abdul-Hasib haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BeARCLANA - mode zoher 3:0

85e minuut.
Mahgoub rent richting de bal. Mahgoub geeft de bal voor. Abbas heeft problemen om de bal te vangen. Abdul-Hasib is nu in balbezit. Abdul-Hasib draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BeARCLANA - mode zoher 4:0

87e minuut.
Adham raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hisham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeARCLANA 56%, mode zoher 44%.
BeARCLANA - mode zoher 4:0