Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thrwat mimo ashraf fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Mukhtar kopt de bal weg. Wanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaie verovert de bal door een tackle van achteren. Nour El-Din rent richting de bal. Nour El-Din schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ragaie verovert de bal door een tackle van achteren. Ragaie passt de bal met de wreef. Nour El-Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nour El-Din draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Wanis speelt de bal door. Harith bereikt de bal nog maar net als eerste. Badawy is nu in balbezit. Harith verovert de bal door een tackle van achteren. Harith haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nour El-Din heeft problemen om de bal te vangen. Ragaie is nu in balbezit. Wanis begaat een overtreding. Wanis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thrwat 46%, mimo ashraf fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
thrwat - mimo ashraf fc 0:0

53e minuut.
Mukhtar geeft een hoge lob. Nour El-Din probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wanis is nu in balbezit. Nour El-Din onderschept slim de pass. Nour El-Din haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
thrwat - mimo ashraf fc 1:0

54e minuut.
Nour El-Din raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qasim komt het veld opgelopen. Harith speelt de bal door. Muhtadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim is nu in balbezit. Qasim schiet op doel. Abdul-Salam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
thrwat - mimo ashraf fc 2:0

58e minuut.
Abd El Hamid is nu in balbezit. Badawy onderschept slim de pass. Badawy passt de bal zonder na te denken. El-Nahhas rent richting de bal. El-Nahhas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hatem probeert de bal aan de voet te houden. Qasim is nu in balbezit. Qasim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
thrwat - mimo ashraf fc 3:0

70e minuut.
Qasim haalt uit met een fantastische trap. Abdel Fatah verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, El-Nahhas zal de hoekschop nemen. Mukhtar kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Husayn speelt de bal door. Ragaie heeft problemen om de bal te vangen. Ragaie passt de bal in één keer door. Qasim rent richting de bal. Qasim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thrwat 32%, mimo ashraf fc 68%.
thrwat - mimo ashraf fc 3:0