Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mietkowo Gorosneh Heivān
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 14.1
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Nouri onderschept slim de pass. Nouri passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zafajar de bal onder controle te krijgen. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rouissi is nu in balbezit. Obeid onderschept slim de pass. Obeid speelt de bal door. Trabelsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabelsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mietkowo - Gorosneh Heivān 0:1

30e minuut.
Daar is Obeid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouissi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ismail heeft problemen om de bal te vangen. Ismail geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Chedli speelt de bal door. Ismail heeft problemen om de bal te vangen. Ismail speelt de bal door. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Radji bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi onderschept slim de pass. Hoveyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoveyda schiet op doel. Jafari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mietkowo - Gorosneh Heivān 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mietkowo 45%, Gorosneh Heivān 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mietkowo - Gorosneh Heivān 1:1

47e minuut.
Ghiassy geeft een hoge lob. Inworp. Nouri met de inworp. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ahrari speelt de bal door. Radji probeert de bal met de borst te controleren. Jaidi is nu in balbezit. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ghiassy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nouri met een snelle inworp. Jaidi is nu in balbezit. Jaidi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Abdelfattah rent richting de bal. Trabelsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah is nu in balbezit. Trabelsi is nu in balbezit. Trabelsi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Zafajar probeert naar een medespeler te passen. Ghiassy is nu in balbezit. Ghiassy geeft een hoge lob. Hoveyda is nu in balbezit. Hoveyda haalt uit met een fantastische trap. Jafari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Ismail met de inworp. Abdelfattah rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chedli. Chedli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mietkowo 39%, Gorosneh Heivān 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mietkowo - Gorosneh Heivān 1:1