Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xaso1211 HillLock Central
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Tang rent richting de bal. Leong onderschept slim de pass. Leong passt de bal zonder na te denken. Ng rent richting de bal. Ng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Ng rent richting de bal. Ng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xaso1211 - HillLock Central 1:0

17e minuut.
Sui Sen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. En komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Inworp. Soh met de inworp. Perisamy met een sublieme pass. Ng rent richting de bal. Ng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Perisamy met een sublieme pass. Nandi is nu in balbezit. Nandi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt En de bal. En schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaso1211 47%, HillLock Central 53%.
xaso1211 - HillLock Central 1:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Moorthy niet meer kan verder spelen. Kok komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tang heeft problemen om de bal te vangen. Koh is nu in balbezit. Koh passt de bal zonder na te denken. En bereikt de bal nog maar net als eerste. En draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tan is nu in balbezit. Tan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fong de bal. En is nu in balbezit. En schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh haalt uit met een fantastische trap. Jin kopt de bal weg. Koh rent richting de bal. Koh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gek niet meer kan verder spelen. Asngari komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan geeft een lange en hoge pass. Leong kopt de bal weg. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Cheong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tan met de inworp. Koh rent richting de bal. Koh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xaso1211 - HillLock Central 1:1

70e minuut.
Tang probeert naar een medespeler te passen. Fong is nu in balbezit. Fong probeert naar een medespeler te passen. Ng rent richting de bal. Ng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xaso1211 - HillLock Central 2:1

72e minuut.
Leong is nu in balbezit. Leong geeft een hoge lob. Selvam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Murugan geeft een lange en hoge pass. Peng Siong kopt de bal weg. Daar is Fong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koh rent richting de bal. Koh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xaso1211 56%, HillLock Central 44%.
xaso1211 - HillLock Central 2:1