Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LionsXIII SniperZ
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Nagaraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari speelt de bal door. Esawaran rent richting de bal. Esawaran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Yeo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neo. Yeo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yeo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muthu heeft problemen om de bal te vangen. Esawaran rent richting de bal. Esawaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LionsXIII - SniperZ 0:1

11e minuut.
Murthy geeft een hoge lob. Inworp. Wah met de inworp. Dewani rent richting de bal. Dewani draait met de bal, schiet en ... Wah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wah niet meer kan verder spelen. Siah komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Dewani rent richting de bal. Ee is nu in balbezit. Fan is nu in balbezit. Ee verovert de bal door een tackle van achteren. Ee schiet op doel. Munisamy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Wah met de inworp. Yeo is nu in balbezit. Dewani onderschept slim de pass. Dewani geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LionsXIII - SniperZ 1:1

44e minuut.
Ee geeft een lange en hoge pass. Daar is Nagaraja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esawaran rent richting de bal. Esawaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LionsXIII - SniperZ 1:2

45e minuut.
Dewani probeert naar een medespeler te passen. Huat rent richting de bal. Huat speelt de bal door. Choon rent richting de bal. Choon draait met de bal, schiet en ... Siah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LionsXIII 50%, SniperZ 50%.
LionsXIII - SniperZ 1:2

47e minuut.
Asngari speelt de bal door. Muthu rent richting de bal. Esawaran verovert de bal door een tackle van achteren. Esawaran draait met de bal, schiet en ... Munisamy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LionsXIII - SniperZ 1:3

48e minuut.
Huat met een sublieme pass. Klungelig pakt Dewani de bal. Neo is nu in balbezit. Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Esawaran schiet op doel. Munisamy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Chandran met een snelle inworp. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo maakt een afschuwelijke overtreding. Neo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Leo met een sublieme pass. Daar is Choon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choon passt de bal in één keer door. Dewani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LionsXIII 51%, SniperZ 49%.
LionsXIII - SniperZ 1:3