Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarvanter.SG Herron Hendon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Kuek rent richting de bal. Kuek geeft een lange en hoge pass. Muthu kopt de bal weg. Ling rent richting de bal. Ling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Heng met een harde bal richting middenveld. Muniady kopt de bal weg. Tang heeft problemen om de bal te vangen. Chop is nu in balbezit. Chop schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sarvanter.SG - Herron Hendon 1:0

24e minuut.
Muniady kopt de bal weg. Yeoh rent richting de bal. Yeoh probeert naar een medespeler te passen. Muniady bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang passt de bal in één keer door. Hoe is nu in balbezit. Muthu onderschept slim de pass. Muthu draait met de bal, schiet en ... Heng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarvanter.SG 48%, Herron Hendon 52%.
Sarvanter.SG - Herron Hendon 1:0

49e minuut.
Muniady verovert de bal door een tackle van achteren. Moorthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Moorthy geeft een lange en hoge pass. Chia is nu in balbezit. Chia geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarvanter.SG - Herron Hendon 2:0

50e minuut.
Klungelig pakt Muthu de bal. Chop rent richting de bal. Ling begaat een overtreding. Ling krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Muthu is nu in balbezit. Ling is nu in balbezit. Cheah rent richting de bal. Ling onderschept slim de pass. Ling draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Muniady bereikt de bal nog maar net als eerste. Gim verovert de bal door een tackle van achteren. Gim probeert naar een medespeler te passen. Yeoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeoh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Moorthy met een snelle inworp. Gim rent richting de bal. Gim geeft een lange en hoge pass. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kuek kan de bal niet met de borst controleren. Kuek geeft de bal voor. Cheah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Ling draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ling rent richting de bal. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu rent richting de bal. Muthu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarvanter.SG 51%, Herron Hendon 49%.
Sarvanter.SG - Herron Hendon 2:0