Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LionsXIII HillLock Central
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Kok trapt de bal weg van het doel. Koh kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muthu de bal onder controle te krijgen. En bereikt de bal nog maar net als eerste. En schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LionsXIII - HillLock Central 0:1

17e minuut.
Tan probeert naar een medespeler te passen. Arockriaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Arockriaj probeert naar een medespeler te passen. Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Huat haalt uit met een fantastische trap. Kok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. Koh passt de bal in één keer door. En rent richting de bal. En draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LionsXIII 57%, HillLock Central 43%.
LionsXIII - HillLock Central 0:1

64e minuut.
Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. En is nu in balbezit. Koh bereikt de bal nog maar net als eerste. En bereikt de bal nog maar net als eerste. En haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Murthy speelt de bal door. Choon is nu in balbezit. Choon geeft een hoge lob. Huat is nu in balbezit. Huat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Gan de bal. Tan is nu in balbezit. Gan begaat een overtreding. Gan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LionsXIII 53%, HillLock Central 47%.
LionsXIII - HillLock Central 0:1