Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HillLock Central LionsXIII
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Nagaraja geeft een hoge lob. Daar is Muthu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huat onderschept slim de pass. Huat haalt uit met een fantastische trap. Moorthy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HillLock Central - LionsXIII 0:1

18e minuut.
Ganase rent richting de bal. Ganase geeft de bal voor. Klungelig pakt Dewani de bal. Koh is nu in balbezit. Koh haalt uit met een fantastische trap. Munisamy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Selvam passt de bal in één keer door. Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo met een sublieme pass. Koh heeft problemen om de bal te vangen. Koh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HillLock Central - LionsXIII 1:1

23e minuut.
Peng Siong geeft de bal voor. Ganase speelt de bal door. Mahameru heeft problemen om de bal te vangen. Neo rent richting de bal. Neo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Arockriaj geeft de bal voor. Inworp. Choon met een snelle inworp. Klungelig pakt Dewani de bal. Dewani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Huat rent richting de bal. Tang onderschept slim de pass. Tang passt de bal zonder na te denken. Sui Sen rent richting de bal. Sui Sen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Central 48%, LionsXIII 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HillLock Central - LionsXIII 1:1

47e minuut.
Neo rent richting de bal. Neo passt de bal met de wreef. Peng Siong rent richting de bal. Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Wah geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Dewani passt de bal zonder na te denken. Fan rent richting de bal. Fan met een sublieme pass. Choon is nu in balbezit. Choon geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Tang is nu in balbezit. Tang speelt de bal door. Dewani rent richting de bal. Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Huat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tang probeert naar een medespeler te passen. Arockriaj rent richting de bal. Arockriaj passt de bal zonder na te denken. Leo is nu in balbezit. Leo passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
HillLock Central - LionsXIII 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Central 64%, LionsXIII 36%.
HillLock Central - LionsXIII 2:1