Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herron Hendon LionsXIII
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Gim rent richting de bal. Gim geeft een hoge lob. Neo controleert de bal met de borst. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herron Hendon - LionsXIII 1:0

21e minuut.
Dewani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huat is nu in balbezit. Baskaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani onderschept slim de pass. Dewani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Nagaraja met de inworp. Neo is nu in balbezit. Muthu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muthu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Neo raakt geblesseerd tijdens het duel. Neo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Huat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tang is nu in balbezit. Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Huat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tang geeft de bal voor. Ganase kopt de bal weg. Daar is Neo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muthu rent richting de bal. Muthu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Muthu de bal. Murthy is nu in balbezit. Muthu verovert de bal door een tackle van achteren. Ling is nu in balbezit. Ling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herron Hendon 35%, LionsXIII 65%.
Herron Hendon - LionsXIII 1:0

50e minuut.
Ganase onderschept slim de pass. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganase tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muthu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Muthu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Nagaraja passt de bal met de wreef. Murthy probeert naar een medespeler te passen. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Herron Hendon - LionsXIII 2:0

75e minuut.
Muthu passt de bal in één keer door. Munisamy speelt de bal door. Huat is nu in balbezit. Dewani rent richting de bal. Dewani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tai kopt de bal weg. Baskaran heeft problemen om de bal te vangen. Tai rent richting de bal. Huat onderschept slim de pass. Huat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herron Hendon 47%, LionsXIII 53%.
Herron Hendon - LionsXIII 2:0