Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SniperZ Herron Hendon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Chandran trapt de bal weg van het doel. Tang kopt de bal weg. Hock heeft problemen om de bal te vangen. Ling rent richting de bal. Ling schiet op doel. Wah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Muthu geeft de bal voor. Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hock ... Strafschop! Kuek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kuek kan niet meer verder spelen. Soh komt het veld opgelopen. Muthu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SniperZ - Herron Hendon 0:1

33e minuut.
Baskaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ee onderschept slim de pass. Tay met een sublieme pass. Klungelig pakt Ee de bal. Ee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ling speelt de bal door. Tay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tay geeft een hoge lob. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu schiet op doel. Wah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SniperZ 60%, Herron Hendon 40%.
SniperZ - Herron Hendon 0:1

57e minuut.
Tan rent richting de bal. Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Muthu rent richting de bal. Muthu haalt uit met een fantastische trap. Leong probeert de bal aan de voet te houden. Wah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Soh geeft een lange en hoge pass. Chandran is nu in balbezit. Ling onderschept slim de pass. Ling schiet op doel. Wah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SniperZ - Herron Hendon 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SniperZ 57%, Herron Hendon 43%.
SniperZ - Herron Hendon 0:2