Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herron Hendon SniperZ
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kim met een sublieme pass. Kuek is nu in balbezit. Kuek passt de bal zonder na te denken. Muthu rent richting de bal. Muthu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Tang is nu in balbezit. Yeo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tang. Yeo raakt geblesseerd tijdens het duel. Yeo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tay probeert naar een medespeler te passen. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muthu. Muthu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Asngari passt de bal zonder na te denken. Esawaran rent richting de bal. Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ee verovert de bal door een tackle van achteren. Ee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Murthy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tang met een snelle inworp. Yeoh is nu in balbezit. Yeoh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek probeert naar een medespeler te passen. Muthu is nu in balbezit. Muthu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Leong de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Wah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herron Hendon - SniperZ 1:0

40e minuut.
Tang geeft de bal voor. Kim kopt de bal weg. Muthu is nu in balbezit. Muthu haalt uit met een fantastische trap. Wah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herron Hendon - SniperZ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herron Hendon 42%, SniperZ 58%.
Herron Hendon - SniperZ 2:0

49e minuut.
Chandran bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu maakt een afschuwelijke overtreding. Chandran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chandran met een snel genomen vrije trap. Esawaran probeert de bal met de borst te controleren. Esawaran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari passt de bal met de wreef. Baskaran met een sublieme pass. Esawaran is nu in balbezit. Esawaran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Yeo onderschept slim de pass. Muthu is nu in balbezit. Muthu probeert naar een medespeler te passen. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hock. Kim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muthu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Wah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herron Hendon - SniperZ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herron Hendon 55%, SniperZ 45%.
Herron Hendon - SniperZ 3:0