Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HillLock Central Pineappleee
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Kim geeft de bal voor. Inworp. Peng Siong met een snelle inworp. Mahameru is nu in balbezit. Mahameru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Choy trapt de bal weg. Kian kopt de bal weg. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Venugopal is nu in balbezit. Venugopal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HillLock Central - Pineappleee 0:1

31e minuut.
Chin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mahameru met de inworp. Koh is nu in balbezit. Koh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kian probeert naar een medespeler te passen. Venugopal rent richting de bal. Muthu rent richting de bal. Venugopal verovert de bal door een tackle van achteren. Venugopal draait met de bal, schiet en ... Moorthy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Chin geeft een lange en hoge pass. Kian kopt de bal weg. Venugopal is nu in balbezit. Venugopal draait met de bal, schiet en ... Moorthy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nandi probeert naar een medespeler te passen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shiva krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Murugan geeft een lange en hoge pass. Kim is nu in balbezit. Lee speelt de bal door. Venugopal heeft problemen om de bal te vangen. Venugopal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HillLock Central - Pineappleee 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Central 48%, Pineappleee 52%.
HillLock Central - Pineappleee 0:2

49e minuut.
Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu speelt de bal door. Tang rent richting de bal. Venugopal verovert de bal door een tackle van achteren. Venugopal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Muthu rent richting de bal. Muthu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee met de inworp. Kian geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mahameru is nu in balbezit. Mahameru geeft een hoge lob. Chin kopt de bal weg. Koh rent richting de bal. Koh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HillLock Central - Pineappleee 1:2

66e minuut.
Koh passt de bal met de wreef. Daar is Peng Siong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peng Siong speelt de bal door. Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Nandi probeert naar een medespeler te passen. Mahameru rent richting de bal. Mahameru geeft de bal voor. Sui Sen rent richting de bal. Sui Sen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HillLock Central - Pineappleee 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Central 54%, Pineappleee 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HillLock Central - Pineappleee 2:2