Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HillLock Central SniperZ
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sui Sen met een sublieme pass. Mahameru rent richting de bal. Tan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tan krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Yeo rent richting de bal. Sui Sen onderschept slim de pass. Koh rent richting de bal. Sui Sen rent richting de bal. Sui Sen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Koh rent richting de bal. Koh passt de bal met de wreef. Sui Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Sen draait met de bal, schiet en ... Wah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HillLock Central - SniperZ 1:0

16e minuut.
Chandran verovert de bal door een tackle van achteren. Nandi probeert naar een medespeler te passen. Murthy rent richting de bal. Sui Sen verovert de bal door een tackle van achteren. Sui Sen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nandi kan de bal niet met de borst controleren. Tan rent richting de bal. Nandi begaat een overtreding. Tan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moorthy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Tan is nu in balbezit. Chandran begaat een overtreding. Tan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sui Sen maakt een snoekduik en kopt de bal. Wah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Nandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hock rent richting de bal. Hock probeert naar een medespeler te passen. Sui Sen rent richting de bal. Sui Sen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Central 35%, SniperZ 65%.
HillLock Central - SniperZ 1:0

54e minuut.
Murthy geeft een hoge lob. Arockriaj is nu in balbezit. Ee speelt de bal door. Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Esawaran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HillLock Central - SniperZ 1:1

59e minuut.
Koh verovert de bal door een tackle van achteren. Koh probeert naar een medespeler te passen. Murthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Sen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Esawaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu onderschept slim de pass. Muthu probeert naar een medespeler te passen. Ee is nu in balbezit. Ee draait met de bal, schiet en ... Moorthy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HillLock Central 48%, SniperZ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HillLock Central - SniperZ 1:1