Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herron Hendon Pineappleee
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Lee is nu in balbezit. Lee speelt de bal door. Tai geeft de bal voor. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Murthy rent richting de bal. Yeoh verovert de bal door een tackle van achteren. Yeoh passt de bal in één keer door. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herron Hendon - Pineappleee 1:0

25e minuut.
Tai heeft problemen om de bal te vangen. Kian rent richting de bal. Tai onderschept slim de pass. Venugopal onderschept slim de pass. Venugopal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Muthu rent richting de bal. Muthu speelt de bal door. Choy is nu in balbezit. Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Ling schiet op doel. Teoh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Herron Hendon - Pineappleee 2:0

37e minuut.
Muthu onderschept slim de pass. Muthu passt de bal met de wreef. Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling is nu in balbezit. Ling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Herron Hendon - Pineappleee 3:0

43e minuut.
Moorthy met een snelle inworp. Yeoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeoh geeft een lange en hoge pass. Ling is nu in balbezit. Ling draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Herron Hendon - Pineappleee 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herron Hendon 45%, Pineappleee 55%.
Herron Hendon - Pineappleee 4:0

49e minuut.
Tang passt de bal met de wreef. Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Choy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ling raakt geblesseerd tijdens het duel. Muthu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Herron Hendon - Pineappleee 5:0

53e minuut.
Kuek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuek probeert naar een medespeler te passen. Ling rent richting de bal. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu haalt uit met een fantastische trap. Teoh bokst de bal weg.

79e minuut.
Kian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kian probeert naar een medespeler te passen. Baskaran rent richting de bal. Venugopal is nu in balbezit. Venugopal draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Kim heeft problemen om de bal te vangen. Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muthu geeft een hoge lob. Ling is nu in balbezit. Ling schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herron Hendon 53%, Pineappleee 47%.
Herron Hendon - Pineappleee 5:0