Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
123456 Fc Bayern München99
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Junck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sachsenweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachsenweger draait met de bal, schiet en ... Boizard rent richting de bal. Boizard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Moutrier heeft problemen om de bal te vangen. Felten is nu in balbezit. Felten passt de bal zonder na te denken. Wirth is nu in balbezit. Wirth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Frieden-Kinnen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boizard met de inworp. Sachsenweger is nu in balbezit. Sachsenweger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Theis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sachsenweger. Sachsenweger krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Schiltz de bal onder controle te krijgen. Boizard is nu in balbezit. Boizard geeft een hoge lob. Mertzig heeft problemen om de bal te vangen. Mertzig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Koch passt de bal zonder na te denken. Daar is Sachsenweger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frieden-Kinnen rent richting de bal. Mertzig onderschept slim de pass. Mertzig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 123456 53%, Fc Bayern München99 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
123456 - Fc Bayern München99 0:0

49e minuut.
Sachsenweger is nu in balbezit. Becker is nu in balbezit. Sachsenweger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sachsenweger krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Peters geeft een hoge lob. Inworp. Junck met een snelle inworp. Sachsenweger rent richting de bal. Sachsenweger geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Silvanus geeft de bal voor. Felten is nu in balbezit. Felten passt de bal in één keer door. Wirth rent richting de bal. Wirth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Schiltz geeft een lange en hoge pass. Koch probeert naar een medespeler te passen. Frieden-Kinnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertzig onderschept slim de pass. Mertzig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wirth met een sublieme pass. Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühlen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mühlen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 123456 49%, Fc Bayern München99 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
123456 - Fc Bayern München99 0:0