Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambassadeurs Oranges Policiens Rapides
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Pitel probeert naar een medespeler te passen. Steland heeft problemen om de bal te vangen. Vanacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Steland onderschept slim de pass. Steland haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Oranges - Policiens Rapides 0:1

13e minuut.
Fontaine kopt de bal weg. Wehles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollendorff is nu in balbezit. Bollendorff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ambassadeurs Oranges - Policiens Rapides 1:1

15e minuut.
Meylender met een sublieme pass. Fiedler rent richting de bal. Joseph rent richting de bal. Fiedler onderschept slim de pass. Fiedler haalt uit met een fantastische trap. Fichant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Scheifer geeft de bal voor. Wercollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Eiden zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Eiden naar de kleedkamers voor een vroege douche. Wercollier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wehles komt bij de bal en schiet. Daar is Bollendorff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bollendorff haalt uit met een fantastische trap. Vermeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Wehles bereikt de bal nog maar net als eerste. Steland rent richting de bal. Steland passt de bal met de wreef. Bollendorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollendorff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambassadeurs Oranges 52%, Policiens Rapides 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ambassadeurs Oranges - Policiens Rapides 1:1

49e minuut.
Wehles passt de bal met de wreef. Scheifer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheifer met een sublieme pass. Wehles bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehles schiet op doel. Vermeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bollendorff rent richting de bal. Bollendorff haalt uit met een fantastische trap. Vermeer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Oranges - Policiens Rapides 2:1

55e minuut.
Vanacker is nu in balbezit. Vanacker geeft een hoge lob. Joseph rent richting de bal. Bollendorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bollendorff schiet op doel. Vermeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Libar verovert de bal door een tackle van achteren. Libar geeft een lange en hoge pass. Bollendorff rent richting de bal. Bollendorff haalt uit met een fantastische trap. Kelsen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Oranges - Policiens Rapides 3:1

65e minuut.
Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Steland met een sublieme pass. Libar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaine onderschept slim de pass. Fontaine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Joseph geeft een hoge lob. Haagen kopt de bal weg. Daar is Steland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wehles bereikt de bal nog maar net als eerste. Wehles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambassadeurs Oranges - Policiens Rapides 4:1

73e minuut.
Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph geeft een lange en hoge pass. Kelsen probeert de bal aan de voet te houden. Bollendorff is nu in balbezit. Bollendorff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wercollier geeft de bal voor. Scheifer is nu in balbezit. Scheifer probeert naar een medespeler te passen. Bollendorff is nu in balbezit. Bollendorff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambassadeurs Oranges 33%, Policiens Rapides 67%.
Ambassadeurs Oranges - Policiens Rapides 4:1