Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bayern München99 Chasseurs Vieux
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


12e minuut.
Sachsenweger heeft problemen om de bal te vangen. Morocutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti passt de bal met de wreef. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bayern München99 65%, Chasseurs Vieux 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Bayern München99 - Chasseurs Vieux 0:0

61e minuut.
Koch speelt de bal door. Sachsenweger is nu in balbezit. Sachsenweger passt de bal zonder na te denken. Mertzig is nu in balbezit. Mertzig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Biau passt de bal in één keer door. Origer geeft een hoge lob. Barthel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boizard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Becker geeft een lange en hoge pass. Rewenig is nu in balbezit. Mertzig verovert de bal door een tackle van achteren. Mertzig haalt uit met een fantastische trap. Baudry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bayern München99 - Chasseurs Vieux 1:0

76e minuut.
Roman is nu in balbezit. Moutrier onderschept slim de pass. Moutrier geeft een hoge lob. Junck is nu in balbezit. Junck haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bayern München99 47%, Chasseurs Vieux 53%.
Fc Bayern München99 - Chasseurs Vieux 1:0