Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Bayern München99 Partisans Merveilleux
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Boizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boizard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gira de bal. Mertzig is nu in balbezit. Mertzig haalt uit met een fantastische trap. Thoss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Moutrier is nu in balbezit. Gutenkauf onderschept slim de pass. Gutenkauf probeert naar een medespeler te passen. Scholtes is nu in balbezit. Scholtes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sachsenweger verovert de bal door een tackle van achteren. Sachsenweger probeert naar een medespeler te passen. Mertzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertzig draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gillen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klungelig pakt Mertzig de bal. Sachsenweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutenkauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertzig is nu in balbezit. Mertzig schiet op doel. Thoss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Moutrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutenkauf bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moutrier. Moutrier krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cillien met een sublieme pass. Gira kopt de bal weg. Mühlen heeft problemen om de bal te vangen. Scholtes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholtes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bayern München99 58%, Partisans Merveilleux 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Bayern München99 - Partisans Merveilleux 0:0

74e minuut.
Boizard rent richting de bal. Boizard met een sublieme pass. Sachsenweger rent richting de bal. Sachsenweger haalt uit met een fantastische trap. Thoss werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bayern München99 - Partisans Merveilleux 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bayern München99 54%, Partisans Merveilleux 46%.
Fc Bayern München99 - Partisans Merveilleux 1:0