Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yuery Fc Bayern München99
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mühlen is nu in balbezit. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang met een sublieme pass. Camanico is nu in balbezit. Camanico schiet op doel. Cillien verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Comes geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulrich zal de hoekschop nemen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ... Cillien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
yuery - Fc Bayern München99 1:0

29e minuut.
Junck geeft een hoge lob. Moutrier kopt de bal weg. Daar is Wirtgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertzig rent richting de bal. Mertzig draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Camanico onderschept slim de pass. Mühlen is nu in balbezit. Camanico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camanico krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yuery 60%, Fc Bayern München99 40%.
yuery - Fc Bayern München99 1:0

46e minuut.
Moutrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Camanico is nu in balbezit. Heiderscheid rent richting de bal. Camanico bereikt de bal nog maar net als eerste. Camanico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yuery - Fc Bayern München99 2:0

67e minuut.
Hérédia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomes is nu in balbezit. Sachsenweger onderschept slim de pass. Sachsenweger haalt uit met een fantastische trap. Mertzig maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Moutrier passt de bal zonder na te denken. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Becker speelt de bal door. Sachsenweger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachsenweger schiet op doel. Besic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Boizard is nu in balbezit. Guth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boizard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guth geeft een hoge lob. Sachsenweger zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
yuery - Fc Bayern München99 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yuery 50%, Fc Bayern München99 50%.
yuery - Fc Bayern München99 2:1