Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sk-jn751226@hotmail.com ionut-elvis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Demirel Sazlık verovert de bal door een tackle van achteren. Demirel Sazlık probeert naar een medespeler te passen. Elmas met een sublieme pass. Kondoz is nu in balbezit. Kondoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sk-jn751226@hotmail.com - ionut-elvis 0:1

7e minuut.
Paulou verovert de bal door een tackle van achteren. Kondoz rent richting de bal. İncirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondoz onderschept slim de pass. Kondoz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sigrasitis kopt de bal weg. İncirli met een sublieme pass. Mavromatis rent richting de bal. Ioannou verovert de bal door een tackle van achteren. Ioannou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kondoz passt de bal met de wreef. Elmas rent richting de bal. Elmas met een sublieme pass. Kondoz is nu in balbezit. Kondoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Demirel Sazlık met de inworp. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas geeft een hoge lob. Zangilos rent richting de bal. Zangilos draait met de bal, schiet en ... Kürşat bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Ioannou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylular bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylular rent richting de bal. Özsoylular haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Necatigil met een harde bal richting middenveld. Zangilos kopt de bal weg. Elmas rent richting de bal. Elmas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sk-jn751226@hotmail.com - ionut-elvis 0:2

45e minuut.
Roussounides bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylular onderschept slim de pass. Özsoylular speelt de bal door. Ioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioannou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sk-jn751226@hotmail.com - ionut-elvis 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk-jn751226@hotmail.com 56%, ionut-elvis 44%.
sk-jn751226@hotmail.com - ionut-elvis 1:2

52e minuut.
Ersan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Demirel Sazlık met de inworp. Elmas is nu in balbezit. Elmas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Demirel Sazlık met een snelle inworp. Daar is Paulou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylular is nu in balbezit. Sigrasitis onderschept slim de pass. Sigrasitis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kondoz is nu in balbezit. Kav rent richting de bal. Kondoz verovert de bal door een tackle van achteren. Kondoz draait met de bal, schiet en ... Ersan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kürşat probeert naar een medespeler te passen. Kissonergis is nu in balbezit. Kissonergis geeft een lange en hoge pass. Sigrasitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigrasitis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sk-jn751226@hotmail.com 49%, ionut-elvis 51%.
sk-jn751226@hotmail.com - ionut-elvis 1:2