Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mario bogdan omorfi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bensen is nu in balbezit. Antoniadis rent richting de bal. Papaloukas onderschept slim de pass. Papaloukas schiet op doel. Paraskeua maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Drakos is nu in balbezit. Nikolaidis is nu in balbezit. Drakos begaat een overtreding. Nikolaidis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Nikolaidis kan niet meer verder spelen. İncirli komt het veld opgelopen. Antoniadis wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
mario bogdan - omorfi 1:0

23e minuut.
Pelentritis met de inworp. Bensen geeft de bal voor. Paraskeua met een sublieme pass. İncirli is nu in balbezit. İncirli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mario bogdan - omorfi 2:0

32e minuut.
Latifoğlu geeft een hoge lob. Papanikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papanikolaou speelt de bal door. İncirli rent richting de bal. İncirli schiet op doel. Hasipoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mario bogdan 37%, omorfi 63%.
mario bogdan - omorfi 2:0

81e minuut.
Leoni met de inworp. Latifoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Latifoğlu passt de bal zonder na te denken. İncirli rent richting de bal. İncirli haalt uit met een fantastische trap. Hasipoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mario bogdan 46%, omorfi 54%.
mario bogdan - omorfi 2:0