Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
تتفته yousef mohmed
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Şener geeft de bal voor. Celalletinoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Konnafis de bal. Nadiri rent richting de bal. Nadiri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Christofi is nu in balbezit. Nadiri verovert de bal door een tackle van achteren. Nadiri geeft een lange en hoge pass. Şener rent richting de bal. Şener schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
تتفته - yousef mohmed 1:0

19e minuut.
Trisokkas geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şener neemt de hoekschop. Iosifides bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تتفته 50%, yousef mohmed 50%.
تتفته - yousef mohmed 1:0

64e minuut.
Laifis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dayıoğlu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kambilli rent richting de bal. Kambilli geeft de bal voor. Klungelig pakt Demetriadis de bal. Celalletinoğlu rent richting de bal. Celalletinoğlu haalt uit met een fantastische trap. Trisokkas bokst de bal weg.

78e minuut.
Kambilli is nu in balbezit. Kambilli geeft een hoge lob. Daar is Hacı Ali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celalletinoğlu is nu in balbezit. Celalletinoğlu draait met de bal, schiet en ... Trisokkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gourounias onderschept slim de pass. Gourounias probeert naar een medespeler te passen. Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş draait met de bal, schiet en ... Çağra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
تتفته - yousef mohmed 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تتفته 33%, yousef mohmed 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
تتفته - yousef mohmed 1:1