Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMR FC ltpheelmagek
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Amer rent richting de bal. Swedan onderschept slim de pass. Gad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Swedan raakt geblesseerd tijdens het duel. Swedan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AMR FC - ltpheelmagek 0:1

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdul-Rahman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Mayah met een sublieme pass. Tarak rent richting de bal. Tarak haalt uit met een fantastische trap. Zaim bokst de bal weg.

29e minuut.
Zaim trapt de bal weg. Klungelig pakt Badran de bal. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarak is nu in balbezit. Tarak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AMR FC - ltpheelmagek 0:2

35e minuut.
El-Mayah is nu in balbezit. El-Mayah passt de bal met de wreef. Qasim is nu in balbezit. Swedan rent richting de bal. Swedan schiet op doel. Zaim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Amer met een sublieme pass. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim geeft een lange en hoge pass. Tarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMR FC 66%, ltpheelmagek 34%.
AMR FC - ltpheelmagek 0:2

47e minuut.
Elkhateib probeert naar een medespeler te passen. Yacoub rent richting de bal. Yacoub speelt de bal door. Tarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AMR FC - ltpheelmagek 0:3

49e minuut.
Gad bereikt de bal nog maar net als eerste. Gad probeert naar een medespeler te passen. Sayed is nu in balbezit. Badran rent richting de bal. Badran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AMR FC - ltpheelmagek 1:3

57e minuut.
Suhail kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sayed de bal onder controle te krijgen. Yasien bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayed onderschept slim de pass. Sayed haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zaim probeert naar een medespeler te passen. Suhail geeft een hoge lob. Abd Rabo probeert de bal aan de voet te houden. Sayed rent richting de bal. Sayed haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Daar is Gad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swedan is nu in balbezit. Swedan passt de bal met de wreef. Tarak rent richting de bal. Tarak haalt uit met een fantastische trap. Zaim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Kadeer met de inworp. Swedan rent richting de bal. Swedan passt de bal met de wreef. Tarak rent richting de bal. Tarak schiet op doel. Zaim bokst de bal weg. Swedan is nu in balbezit. Swedan schiet op doel. Zaim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Qasim is nu in balbezit. Qasim geeft een lange en hoge pass. Yacoub rent richting de bal. Tarak rent richting de bal. Tarak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMR FC 55%, ltpheelmagek 45%.
AMR FC - ltpheelmagek 1:3