Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
احمد محمد MAHMOUD122121
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
El-Maghraby speelt de bal door. Daar is Nasih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mohamady is nu in balbezit. Mohamady schiet op doel. Ubaid probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Yushua speelt de bal door. Abd El-Gawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad speelt de bal door. El Gohari bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gohari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abd El-Gawad is nu in balbezit. Abd El-Gawad passt de bal in één keer door. El Gohari heeft problemen om de bal te vangen. El Gohari draait met de bal, schiet en ... Kharouf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - MAHMOUD122121 0:1

15e minuut.
El-Maghraby is nu in balbezit. El-Maghraby speelt de bal door. El Gohari bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gohari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - MAHMOUD122121 0:2

22e minuut.
Mohamady kopt de bal weg. Nasih bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasih passt de bal met de wreef. Bazoka rent richting de bal. Bazoka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Arafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tmir heeft problemen om de bal te vangen. Yushua rent richting de bal. Tmir is nu in balbezit. Tmir geeft de bal voor. Salah Zaki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
El-Maghraby passt de bal in één keer door. Nasih speelt de bal door. El Gohari bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad is nu in balbezit. Abd El-Gawad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - MAHMOUD122121 0:3

42e minuut.
Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathi geeft een hoge lob. Eid is nu in balbezit. Abo Gabal onderschept slim de pass. Abo Gabal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ubaid de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
احمد محمد - MAHMOUD122121 1:3

44e minuut.
Kahlil bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gohari onderschept slim de pass. El Gohari probeert naar een medespeler te passen. Abd El-Gawad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Gawad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: احمد محمد 52%, MAHMOUD122121 48%.
احمد محمد - MAHMOUD122121 1:3

54e minuut.
El-Maghraby onderschept slim de pass. El-Maghraby met een sublieme pass. El Gohari is nu in balbezit. El Gohari haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Mohamady met een sublieme pass. Tmir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tmir geeft een lange en hoge pass. Abo Gabal is nu in balbezit. Abo Gabal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: احمد محمد 53%, MAHMOUD122121 47%.
احمد محمد - MAHMOUD122121 1:3