Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alidd2322 AC Milano Iran
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lahcen trapt de bal weg van het doel. Abdelmajid rent richting de bal. Met opzet legt Liib zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Liib naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Mazlum passt de bal zonder na te denken. Al-Malik rent richting de bal. Met opzet legt Abdelmajid zijn tegenspeler op de grond. Al-Malik raakt geblesseerd tijdens het duel. Al-Malik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Ibn-Latif de bal. Ibn-Latif speelt de bal door. Lojanazi is nu in balbezit. Siamiadi onderschept slim de pass. Siamiadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Khomeini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazlum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Akhlaqi is nu in balbezit. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Armanjani onderschept slim de pass. Armanjani met een sublieme pass. Atocha rent richting de bal. Ghurani onderschept slim de pass. Ghurani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alidd2322 - AC Milano Iran 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alidd2322 43%, AC Milano Iran 57%.
alidd2322 - AC Milano Iran 0:1

55e minuut.
Rais met een sublieme pass. Akhlaqi is nu in balbezit. Akhlaqi passt de bal met de wreef. Abdelmajid is nu in balbezit. Abdelmajid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
alidd2322 - AC Milano Iran 0:2

59e minuut.
Belbajid passt de bal met de wreef. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khomeini. Khomeini krijgt een gele kaart. Siamiadi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al-Malik wilt de vrije trap nemen. Lahcen bokst de bal weg.

64e minuut.
Ibn-Latif is nu in balbezit. Akhlaqi is nu in balbezit. Ibn-Latif onderschept slim de pass. Abdelmajid rent richting de bal. Abdelmajid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ziadi trapt de bal weg. Ibn-Latif kopt de bal weg. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghurani is nu in balbezit. Ghurani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alidd2322 58%, AC Milano Iran 42%.
alidd2322 - AC Milano Iran 0:2