Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RED Team FC alidd2322
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Thabet onderschept slim de pass. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Amouzegar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazlum onderschept slim de pass. Mazlum schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Akhlaqi is nu in balbezit. Avarigan onderschept slim de pass. Avarigan speelt de bal door. Avezaat rent richting de bal. Avezaat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RED Team FC - alidd2322 1:0

14e minuut.
Thabet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akhlaqi. Thabet raakt geblesseerd tijdens het duel. Thabet met een snel genomen vrije trap. Braham probeert de bal aan de voet te houden. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bakhtiar rent richting de bal. Al-Malik onderschept slim de pass. Al-Malik geeft een lange en hoge pass. Siamiadi rent richting de bal. Siamiadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Al-Malik de bal. Al-Malik probeert naar een medespeler te passen. Atocha is nu in balbezit. Avezaat onderschept slim de pass. Avezaat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Avezaat is nu in balbezit. Joman is nu in balbezit. Braham maakt een afschuwelijke overtreding. Joman raakt geblesseerd tijdens het duel. Avarigan met een snel genomen vrije trap. Ziadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Avezaat rent richting de bal. Avezaat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RED Team FC - alidd2322 2:0

41e minuut.
Avarigan geeft een lange en hoge pass. Khashshab kopt de bal weg. Alam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avezaat rent richting de bal. Avezaat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED Team FC 32%, alidd2322 68%.
RED Team FC - alidd2322 2:0

60e minuut.
Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham passt de bal zonder na te denken. Amouzegar rent richting de bal. Akhlaqi is nu in balbezit. Akhlaqi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Garoussi trapt de bal weg. Daar is Braham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khashshab met een sublieme pass. Avezaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Avezaat schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Kaleel Hajjaji probeert de bal met de borst te controleren. Horta verovert de bal door een tackle van achteren. Horta passt de bal in één keer door. Siamiadi is nu in balbezit. Siamiadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Joman rent richting de bal. Braham legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Joman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Braham met een sublieme pass. Joman legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ziadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RED Team FC - alidd2322 3:0

78e minuut.
Avezaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham verovert de bal door een tackle van achteren. Avarigan onderschept slim de pass. Avarigan passt de bal in één keer door. Bakhtiar speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED Team FC 41%, alidd2322 59%.
RED Team FC - alidd2322 3:0