Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vakil Abad AC Milano Iran
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.1 gemiddelde waardering 18.6
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Qazai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bejaoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejaoumi speelt de bal door. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vakil Abad - AC Milano Iran 1:0

17e minuut.
Mudakar geeft de bal voor. Ibn-Latif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Latif passt de bal met de wreef. Zahed heeft problemen om de bal te vangen. Zahed haalt uit met een fantastische trap. Bin-Amin bokst de bal weg.

22e minuut.
Rais heeft problemen om de bal te vangen. Ettayeb maakt een afschuwelijke overtreding. Rais is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lojanazi met een snel genomen vrije trap. Zahed bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lounes geeft een hoge lob. Abdelmajid rent richting de bal. Ansary tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ansary krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakil Abad 33%, AC Milano Iran 67%.
Vakil Abad - AC Milano Iran 1:0

49e minuut.
Khomeini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nijhhuis komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ansary is nu in balbezit. Armanjani onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mudakar. Mudakar krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tazi probeert naar een medespeler te passen. Zahed rent richting de bal. Abdelmajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahed bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahed haalt uit met een fantastische trap. Bin-Amin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Lounes met een sublieme pass. Ettayeb speelt de bal door. Lojanazi speelt de bal door. Zahed rent richting de bal. Zahed schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vakil Abad - AC Milano Iran 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vakil Abad 53%, AC Milano Iran 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vakil Abad - AC Milano Iran 1:1