Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Professeurs Tristes Anfora
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Haagen met een snelle inworp. Katow is nu in balbezit. Katow passt de bal zonder na te denken. Fellens is nu in balbezit. Duchene onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoscheit neemt de hoekschop. Katow krijgt zijn hoofd ertegen. Hengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Haagen probeert naar een medespeler te passen. Jung rent richting de bal. Jung geeft een hoge lob. Duchene rent richting de bal. Duchene draait met de bal, schiet en ... Hengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Anfora 0:1

16e minuut.
Alliot verovert de bal door een tackle van achteren. Schroeder geeft de bal voor. Haagen kopt de bal weg. Kemp rent richting de bal. Kemp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Haagen kopt de bal weg. Schaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaus passt de bal met de wreef. Diguet is nu in balbezit. Diguet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kemp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loes komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Haagen rent richting de bal. Haagen geeft een hoge lob. Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene onderschept slim de pass. Duchene draait met de bal, schiet en ... Hengen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hedin neemt de hoekschop. Klungelig pakt Erpelding de bal. Hoscheit is nu in balbezit. Hoscheit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Anfora 0:2

36e minuut.
Diguet rent richting de bal. Schroeder rent richting de bal. Duchene verovert de bal door een tackle van achteren. Alliot is nu in balbezit. Alliot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Tristes 61%, Anfora 39%.
Professeurs Tristes - Anfora 0:2

47e minuut.
Katow met een sublieme pass. Jung heeft problemen om de bal te vangen. Jung onderschept slim de pass. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Diguet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cerf komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Erpelding rent richting de bal. Schroeder onderschept slim de pass. Cerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp is nu in balbezit. Kemp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Baum bereikt de bal nog maar net als eerste. Baum geeft de bal voor. Jung kopt de bal weg. Alliot bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Anfora 0:3

76e minuut.
Haagen geeft een lange en hoge pass. Baum is nu in balbezit. Duchene verovert de bal door een tackle van achteren. Duchene schiet op doel. Hengen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Professeurs Tristes - Anfora 0:4

79e minuut.
Schaus probeert de bal aan de voet te houden. Alliot bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliot passt de bal met de wreef. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Professeurs Tristes 53%, Anfora 47%.
Professeurs Tristes - Anfora 0:4