Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partisans Merveilleux Linhen Stajn
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.7
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Saponaro probeert naar een medespeler te passen. Chambard heeft problemen om de bal te vangen. Joubert is nu in balbezit. Chambard rent richting de bal. Chambard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Partisans Merveilleux - Linhen Stajn 0:1

16e minuut.
Meyer met een sublieme pass. Scheffer rent richting de bal. Arend rent richting de bal. Scheffer onderschept slim de pass. Scheffer draait met de bal, schiet en ... Saponaro bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Daar is Holtgen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loutsch verovert de bal door een tackle van achteren. Loutsch met een sublieme pass. Chambard is nu in balbezit. Chambard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Plein heeft problemen om de bal te vangen. Meyer rent richting de bal. Meyer passt de bal met de wreef. Scheffer is nu in balbezit. Scheffer haalt uit met een fantastische trap. Saponaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Chambard is nu in balbezit. Fohrmann verovert de bal door een tackle van achteren. Joubert onderschept slim de pass. Joubert schiet op doel. Hengen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partisans Merveilleux - Linhen Stajn 0:2

38e minuut.
Gieres bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieres speelt de bal door. Daar is Hirsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couderc bereikt de bal nog maar net als eerste. Couderc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Merveilleux 65%, Linhen Stajn 35%.
Partisans Merveilleux - Linhen Stajn 0:2

56e minuut.
Loutsch onderschept slim de pass. Loutsch speelt de bal door. Hirsch geeft een lange en hoge pass. Meyer is nu in balbezit. Meyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Besch geeft de bal voor. Holtgen geeft een hoge lob. Gonderinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Urban passt de bal zonder na te denken. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer passt de bal met de wreef. Scheffer is nu in balbezit. Scheffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Merveilleux 41%, Linhen Stajn 59%.
Partisans Merveilleux - Linhen Stajn 0:2