Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Princes Enragés Clandestino F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kuffer rent richting de bal. Mouille bereikt de bal nog maar net als eerste. Leisen verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer onderschept slim de pass. Kuffer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Leisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouille verovert de bal door een tackle van achteren. Chambard onderschept slim de pass. Kuffer onderschept slim de pass. Kuffer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Goebbels passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hess de bal. Leisen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hess is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hess met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Inworp. Hess met een snelle inworp. Fiedler heeft problemen om de bal te vangen. Wurth verovert de bal door een tackle van achteren. Wurth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hess verovert de bal door een tackle van achteren. Hess geeft een hoge lob. Adames heeft problemen om de bal te vangen. Hulin is nu in balbezit. Hulin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hess is nu in balbezit. Wurth verovert de bal door een tackle van achteren. Bousser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousser haalt uit met een fantastische trap. Stein probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Enragés - Clandestino F.C. 0:1

38e minuut.
Hess probeert naar een medespeler te passen. Leisen heeft problemen om de bal te vangen. Hess maakt een afschuwelijke overtreding. Hess is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Moes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousser onderschept slim de pass. Bousser met een sublieme pass. Klungelig pakt Wurth de bal. Wurth haalt uit met een fantastische trap. Boizard bokst de bal weg.

42e minuut.
Bousser onderschept slim de pass. Bousser probeert naar een medespeler te passen. Chastang is nu in balbezit. Wurth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Enragés 59%, Clandestino F.C. 41%.
Princes Enragés - Clandestino F.C. 0:1

46e minuut.
Kuffer rent richting de bal. Wurth verovert de bal door een tackle van achteren. Wurth passt de bal met de wreef. Bousser rent richting de bal. Bousser draait met de bal, schiet en ... Boizard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kuffer passt de bal met de wreef. Daar is Mouille, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chambard is nu in balbezit. Kuffer onderschept slim de pass. Kuffer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Enragés 56%, Clandestino F.C. 44%.
Princes Enragés - Clandestino F.C. 0:1