Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Princes Enragés B.A
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Toussaint met een harde bal richting middenveld. Zaccaria kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hess de bal onder controle te krijgen. Omerasevic rent richting de bal. Omerasevic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zaccaria is nu in balbezit. Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer met een sublieme pass. Mouille rent richting de bal. Mouille schiet op doel. Suzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Fiedler rent richting de bal. Pimont speelt de bal door. Daar is Omerasevic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omerasevic draait met de bal, schiet en ... Stein probeert de bal aan de voet te houden. Boizard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mouille geeft de bal voor. Pimont speelt de bal door. Daar is Zaccaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Enragés 61%, B.A 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Princes Enragés - B.A 0:0

57e minuut.
Inworp. Rizzo met de inworp. Cadre geeft de bal voor. Henkes rent richting de bal. Henkes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Enragés - B.A 0:1

79e minuut.
Hess probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaccaria rent richting de bal. Hess begaat een overtreding. Zaccaria roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zaccaria kan niet meer verder spelen. Biever komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pimont is nu in balbezit. Pimont met een sublieme pass. Stein is nu in balbezit. Omerasevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerasevic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Enragés - B.A 0:2

86e minuut.
Chastang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chastang geeft een lange en hoge pass. Toussaint probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hulin is nu in balbezit. Hulin geeft een hoge lob. Suzzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Enragés 68%, B.A 32%.
Princes Enragés - B.A 0:2
B.A