Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clandestino F.C. Agriculteurs Incroyables
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Leisen is nu in balbezit. Leisen speelt de bal door. Leydier rent richting de bal. Beghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beghin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kerger passt de bal met de wreef. Gastauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastauer speelt de bal door. Brausch is nu in balbezit. Brausch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Leisen geeft een lange en hoge pass. Kerger is nu in balbezit. Kerger passt de bal zonder na te denken. Vermeer is nu in balbezit. Vermeer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Leisen geeft een hoge lob. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard geeft de bal voor. Chambard is nu in balbezit. Chambard haalt uit met een fantastische trap. Gira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stockreiser neemt de hoekschop. Dumont kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leydier rent richting de bal. Leydier passt de bal met de wreef. Beghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Beghin haalt uit met een fantastische trap. Gira maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Clandestino F.C. - Agriculteurs Incroyables 1:0

30e minuut.
Chambard rent richting de bal. Lahure verovert de bal door een tackle van achteren. Lahure speelt de bal door. Vermeer is nu in balbezit. Vermeer schiet op doel. Kante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Kerger passt de bal zonder na te denken. Vermeer is nu in balbezit. Vermeer passt de bal zonder na te denken. Lahure bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahure haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clandestino F.C. - Agriculteurs Incroyables 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clandestino F.C. 64%, Agriculteurs Incroyables 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clandestino F.C. - Agriculteurs Incroyables 1:1

48e minuut.
Curridor rent richting de bal. Curridor speelt de bal door. Vermeer rent richting de bal. Vermeer haalt uit met een fantastische trap. Kante werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

60e minuut.
Vermeer draait met de bal, schiet en ... Curridor kopt de bal weg. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeer onderschept slim de pass. Vermeer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clandestino F.C. - Agriculteurs Incroyables 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clandestino F.C. 62%, Agriculteurs Incroyables 38%.
Clandestino F.C. - Agriculteurs Incroyables 1:2