Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.A Professeurs Tristes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Cadre is nu in balbezit. Schaus onderschept slim de pass. Schaus speelt de bal door. Omerasevic is nu in balbezit. Omerasevic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Biever bereikt de bal nog maar net als eerste. Biever passt de bal zonder na te denken. Henkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Henkes geeft de bal voor. Hengen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A - Professeurs Tristes 1:0

13e minuut.
Zaccaria is nu in balbezit. Cerf onderschept slim de pass. Cerf passt de bal in één keer door. Kemp is nu in balbezit. Kemp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Schank passt de bal met de wreef. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Toussaint is nu in balbezit. Kemp verovert de bal door een tackle van achteren. Kemp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jung heeft problemen om de bal te vangen. Cadre rent richting de bal. Omerasevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadre is nu in balbezit. Cadre draait met de bal, schiet en ... Hengen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Hengen speelt de bal door. Goedert kopt de bal weg. Schaus is nu in balbezit. Cadre is nu in balbezit. Cadre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Schroeder met een sublieme pass. Cerf bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerf roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cerf kan niet meer verder spelen. Loes komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Jeitz is nu in balbezit. Schroeder onderschept slim de pass. Schroeder probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kemp de bal. Kemp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jung is nu in balbezit. Jung geeft een lange en hoge pass. Toussaint bereikt de bal nog maar net als eerste. Loes is nu in balbezit. Loes haalt uit met een fantastische trap. Suzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Cadre rent richting de bal. Cadre passt de bal zonder na te denken. Fellens controleert de bal met de borst. Omerasevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerasevic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A 41%, Professeurs Tristes 59%.
B.A - Professeurs Tristes 1:0

51e minuut.
Rizzo passt de bal in één keer door. Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroeder speelt de bal door. Cadre is nu in balbezit. Cadre met een sublieme pass. Hengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Omerasevic is nu in balbezit. Omerasevic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A - Professeurs Tristes 2:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Henkes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fellens de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cadre verovert de bal door een tackle van achteren. Cadre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Omerasevic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omerasevic draait met de bal, schiet en ... Hengen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A - Professeurs Tristes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A 44%, Professeurs Tristes 56%.
B.A - Professeurs Tristes 3:0
B.A