Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
B.A Anfora
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Erpelding controleert de bal met de borst. Cadre onderschept slim de pass. Cadre speelt de bal door. Omerasevic is nu in balbezit. Omerasevic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pimont bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpelding verovert de bal door een tackle van achteren. Erpelding geeft de bal voor. Duchene rent richting de bal. Duchene haalt uit met een fantastische trap. Suzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Alliot bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaria verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccaria speelt de bal door. Duchene rent richting de bal. Duchene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A - Anfora 0:1

26e minuut.
Inworp. Rizzo met de inworp. Cadre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadre geeft een hoge lob. Asselborn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Toussaint is nu in balbezit. Toussaint geeft een hoge lob. Pimont met een sublieme pass. Duchene is nu in balbezit. Duchene draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A 44%, Anfora 56%.
B.A - Anfora 0:1

47e minuut.
Rewenig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Henkes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cadre rent richting de bal. Cadre geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B.A - Anfora 1:1

55e minuut.
Omerasevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Als verovert de bal door een tackle van achteren. Als geeft een lange en hoge pass. Duchene is nu in balbezit. Duchene schiet op doel. Suzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Hedin passt de bal in één keer door. Alliot is nu in balbezit. Jeitz begaat een overtreding. Jeitz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A 35%, Anfora 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
B.A - Anfora 1:1
B.A