Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partisans Merveilleux Clandestino F.C.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Kante trapt de bal weg. Klungelig pakt Holtgen de bal. Chambard begaat een overtreding. Chambard krijgt een gele kaart. Holtgen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemmer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scheffer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gieres met een snelle inworp. Holtgen met een sublieme pass. Goebbels bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheffer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Goebbels met de inworp. Leisen is nu in balbezit. Meyer begaat een overtreding. Leisen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Leisen kan niet meer verder spelen. Wengler komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Wengler rent richting de bal. Holtgen verovert de bal door een tackle van achteren. Meyer speelt de bal door. Scheffer rent richting de bal. Scheffer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wurth rent richting de bal. Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard geeft een hoge lob. Stockreiser is nu in balbezit. Stockreiser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partisans Merveilleux - Clandestino F.C. 0:1

43e minuut.
Besch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urban rent richting de bal. Chambard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chambard krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Merveilleux 39%, Clandestino F.C. 61%.
Partisans Merveilleux - Clandestino F.C. 0:1

55e minuut.
Kante met een harde bal richting middenveld. Bousser kopt de bal weg. Klungelig pakt Fohrmann de bal. Wurth is nu in balbezit. Wurth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Holtgen verovert de bal door een tackle van achteren. Bousser bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurth bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurth schiet op doel. Bousser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partisans Merveilleux 37%, Clandestino F.C. 63%.
Partisans Merveilleux - Clandestino F.C. 0:1