Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linhen Stajn B.A
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


14e minuut.
Loutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadre bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonderinger speelt de bal door. Cadre is nu in balbezit. Cadre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pimont met een snelle inworp. Henkes kan de bal niet met de borst controleren. Loutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Henkes verovert de bal door een tackle van achteren. Henkes geeft een lange en hoge pass. Saponaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saponaro speelt de bal door. Zaccaria kopt de bal weg. Zannier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cadre rent richting de bal. Cadre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Omerasevic rent richting de bal. Omerasevic schiet op doel. Saponaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Gonderinger geeft een lange en hoge pass. Couderc kopt de bal weg. Joubert probeert de bal aan de voet te houden. Cadre rent richting de bal. Cadre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Plein passt de bal zonder na te denken. Couderc rent richting de bal. Couderc passt de bal met de wreef. Chambard is nu in balbezit. Chambard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Suzzi trapt de bal weg van het doel. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccaria maakt een afschuwelijke overtreding. Zaccaria krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Jeitz passt de bal in één keer door. Joubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Joubert probeert naar een medespeler te passen. Chambard bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linhen Stajn 57%, B.A 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linhen Stajn - B.A 0:0

61e minuut.
Henkes geeft de bal voor. Rizzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Zannier de bal. Omerasevic rent richting de bal. Omerasevic haalt uit met een fantastische trap. Saponaro bokst de bal weg. Gonderinger met een sublieme pass. Omerasevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerasevic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linhen Stajn - B.A 0:1

62e minuut.
Plein raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Werling komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Rizzo met een sublieme pass. Chambard rent richting de bal. Chambard passt de bal in één keer door. Joubert is nu in balbezit. Joubert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linhen Stajn 42%, B.A 58%.
Linhen Stajn - B.A 0:1
B.A