Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Princes Enragés Anfora
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Fiedler met een sublieme pass. Moes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moes met een sublieme pass. Duchene is nu in balbezit. Duchene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Boizard met een harde bal richting middenveld. Kuffer kopt de bal weg. Alliot bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene is nu in balbezit. Duchene haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Hess de bal. Alliot verovert de bal door een tackle van achteren. Alliot met een sublieme pass. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Enragés - Anfora 0:1

22e minuut.
Rewenig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiedler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capurso rent richting de bal. Capurso geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hulin is nu in balbezit. Katow bereikt de bal nog maar net als eerste. Katow passt de bal met de wreef. Duchene is nu in balbezit. Duchene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Enragés - Anfora 0:2

26e minuut.
Daar is Kuffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffer passt de bal met de wreef. Fiedler rent richting de bal. Duchene bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kuffer met een sublieme pass. Mouille bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. Asselborn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Princes Enragés - Anfora 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Enragés 58%, Anfora 42%.
Princes Enragés - Anfora 1:2

53e minuut.
Katow speelt de bal door. Haagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haagen geeft een lange en hoge pass. Hulin controleert de bal met de borst. Hulin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Felten probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chastang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchene is nu in balbezit. Duchene haalt uit met een fantastische trap. Boizard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Princes Enragés 57%, Anfora 43%.
Princes Enragés - Anfora 1:2